• LAINE NIKKANEN LUUKKO OY
 • Puh. 010 581 440
 • Ota yhteyttä - Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko

  Etsimme lakimiestä!

  Etsimme lakimiestä!

  Oletko etsimämme lakimies? Tehtäväsi liittyvät perhe- ja jäämistöoikeuteen, asuntokauppaan, muihin riitoihin ja sopimuksiin sekä rikosasioihin.

  KYSY LISÄÄ AIHEESTA

  puh. 010 5811 440

  Haemme lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään pääasiassa yksityisasiakkaidemme toimeksiantojen parissa. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi myös liikejuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa.

  Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy on liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto Lappeenrannassa ja Imatralla. Tarjoamme myös yksityishenkilöille lakipalveluita riita-asioissa, perintö- ja aviovarallisuusoikeudellisissa toimeksiannoissa sekä rikosasioissa.

  Olemme moderni asianajotoimisto, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä kilpailukykyisin ehdoin. Työskentelet yhteistyössä neljän kokeneen asianajajan ja asianajoassistentin kanssa nykyaikaisissa toimitiloissa. Myös hybridityöskentely on mahdollista.

  Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vahvoja ongelmanratkaisutaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Hakijalla tulee olla edellytykset saada oikeudenkäyntiavustajalupa tai asianajajaliiton jäsenyys työsuhteen alkuvaiheessa.
  Tehtävä alkaa maaliskuussa 2022 tai myöhemmin sovittavana ajankohtana.

  Hakemus ja cv pyydetään toimittamaan 15.2.2022 mennessä sähköpostitse toimisto_AT_laineco.fi. Lisätietoja antavat Jussi Luukko ja Jouni Nikkanen (p. 010 5811 440).