• LAINE NIKKANEN LUUKKO OY
 • Puh. 010 581 440
 • Etsimme assistenttia!

  Etsimme assistenttia!

  Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.6.2021.

  KYSY LISÄÄ AIHEESTA

  puh. 010 5811 440

  Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy on liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto. Hoidamme myös yksityishenkilöiden riita-asioita sekä perhe- ja jäämistö-oikeudellisia toimeksiantoja. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Imatralla.

  Haemme Lappeenrantaan assistenttia määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan ajaksi 1 tai 2 vuodeksi – myös jatko on mahdollinen.

  Assistentin tehtäviin kuuluu asianajajien avustaminen toimeksiannoissa ja yhteydenpito asiakkaisiin, konkurssipesien hallinnon ja kirjanpidon hoitaminen, toimiston arjesta huolehtiminen sekä taloushallinnon tehtäviä. Palkkaus on sopimuksen mukainen.

  Työ on itsenäistä ja edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja tietoteknisiä taitoja. Tehtävä tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittymiseen ja uuden oppimiseen osana ammattitaitoista ja nuorekasta tiimiämme.

  Arvostamme
  – oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta
  – yhteistyökykyä ja positiivista asennetta
  – kokemusta tai ymmärrystä kirjanpito- ja hallintotehtävistä tai oikeudenhoidon alalta

  Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen toimisto@laineco.fi viimeistään 30.6.2021. Työ alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

  Luottamus on toimintamme perusta, jonka vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet.

  Tiedustelut: asianajaja Jussi Luukko, p. 010 5811 443