• FI
 • EN
 • LAINE NIKKANEN LUUKKO OY
 • Puh. 010 581 440
 • Ota yhteyttä - Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko

  Etsimme juristia!

  Etsimme juristia!

  Oletko etsimämme juristi? Lähetä hakemus ja CV!

  KYSY LISÄÄ AIHEESTA

  puh. 010 5811 440

  Haemme juristia vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään pääasiassa yksityisasiakkaidemme toimeksiantojen parissa. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi myös liikejuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa.

  Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy on liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto Lappeenrannassa ja Imatralla. Tarjoamme myös yksityishenkilöille lakipalveluita riita-asioissa, perintö- ja aviovarallisuusoikeudellisissa toimeksiannoissa sekä rikosasioissa.

  Olemme moderni asianajotoimisto, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä kilpailukykyisin ehdoin. Työskentelet yhteistyössä neljän kokeneen asianajajan ja asianajoassistentin kanssa nykyaikaisissa toimitiloissa. Myös hybridityöskentely on mahdollista.

  Hakijalla tulee olla edellytykset saada oikeudenkäyntiavustajalupa tai asianajajaliiton jäsenyys viimeistään työsuhteen alkuvaiheessa.

  Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

  Hakemus ja cv pyydetään toimittamaan toimisto_AT_laineco.fi. Lisätietoja antavat Jussi Luukko ja Jouni Nikkanen (p. 010 5811 440).