• LAINE NIKKANEN LUUKKO OY
 • Puh. 010 581 440
 • Ota yhteyttä - Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko

  Etsimme lakimiestä!

  Etsimme lakimiestä!

  Oletko etsimämme lakimies? Tehtäväsi liittyvät perhe- ja jäämistöoikeuteen, asuntokauppaan, muihin riitoihin ja sopimuksiin sekä rikosasioihin.

  KYSY LISÄÄ AIHEESTA

  puh. 010 5811 440

  Haemme lakimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työskentelemään pääasiassa yksityisasiakkaidemme toimeksiantojen parissa.

  Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko Oy on liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto Lappeenrannassa ja Imatralla. Tarjoamme myös yksityishenkilöille lakipalveluita riita-asioissa, perintö- ja aviovarallisuusoikeudellisissa toimeksiannoissa sekä rikosasioissa.

  Olemme nykyaikainen asianajotoimisto, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisissa työtehtävissä kehitysmyönteisessä ja joustavassa työympäristössä kilpailukykyisin ehdoin.

  Tehtävän hoitaminen edellyttää asianajajaliiton jäsenyyttä tai oikeudenkäyntiavustajalupaa, aiempaa kokemusta asianajotehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vahvoja ongelmanratkaisutaitoja sekä hyvää paineensietokykyä.

  Tehtävä alkaa marraskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

  Hakemukset ja cv:t pyydetään toimittamaan 10.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto AT laineco.fi. Lisätietoja antavat Jussi Luukko ja Jouni Nikkanen (p. 010 5811 440).