• FI
 • EN
 • LAINE NIKKANEN LUUKKO OY
 • Puh. 010 581 440
 • topi-heinänen-laineco

  Topi Heinänen

  ASIANAJAJA, VARATUOMARI

  Topi Heinänen avustaa asiakkaitamme riita- ja rikosasioissa.

  Topi Heinänen avustaa asiakkaitamme riita- ja rikosasioissa. Rikosasioissa hän on keskittynyt vaativiin rikosasioihin kuten työturvallisuus- ja talousrikoksiin.

  Heinänen hoitaa laaja-alaisesti kaikki yritysten ja yksityisten riita-asiat, kuten esimerkiksi sopimusriidat ja kiinteistö- ja asuntokauppariidat. Heinänen hoitaa myös muut yritysten tarvitsemat lakipalvelut, kuten sopimusten laadinnat ja yrityskaupat.

  Riita- ja rikosasioiden lisäksi Heinänen on erikoistunut perhe- ja jäämistöoikeuteen. Hän toimii määrättynä pesänselvittäjänä ja -jakajana kuolinpesissä ja pesänjakajana avioeropesissä. Hänen puoleensa voi kääntyä myös silloin, kun on tarvetta testamentille tai avioehdolle.

  Heinänen on työskennellyt aiemmin lakimiehenä ja asianajajana liikejuridiikkaan keskittyneessä asianajotoimistossa ja oikeudellisena asiantuntijana eduskunnassa. Ennen siirtymistään asianajotoimistomme palvelukseen hän työskenteli maa- ja metsätalousministerin erityisavustajana. Maa- ja metsätalouden lakiasiat ovat tämän johdosta hänelle tuttuja.

  Koulutus: Oikeustieteen maisteri 2014, Lapin yliopisto. Varatuomari 2018.

  Tutustu kaikkiin asiantuntijoihimme