• FI
 • EN
 • LAINE NIKKANEN LUUKKO OY
 • Puh. 010 581 440
 • Oikeuspalvelut yksityisille - Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko

  Lakipalvelut yksityisille

  Palvelemme yksityishenkilöitä erityisesti oikeudenkäynteihin sekä sopimus- ja perheoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Suurin osa yksityisasiakkaidemme asioista liittyy perheen lakiasioihin tai kiinteistökauppaan.

  MAKSUTON ALKUKARTOITUS PUHELIMITSE (10min)
  Palvelussa kartoitetaan asiakkaan tilanne ja oikeudellisen avun tarve. Palvelu ei sisällä lainopillista neuvontaa asiassa.

  Asunto- ja kiinteistökauppa

  Ota ajoissa yhteys asiantuntijaamme, jos asuntokaupassa ilmenee yllätyksiä. Palvelut myyjille ja ostajille.

  Asunto- ja kiinteistökauppa

  Lue lisää →

  Perhe- ja perintöoikeus

  Toimistomme hoitaa kaikkia perheen ja kuolinpesän lakiasioita, mukaan lukien oikeudenkäynnit ja riidat. Laadimme ammattitaidolla testamentit, avioehtosopimukset, edunvalvontavaltakirjat, lahjakirjat, perukirjat, ositukset ja perinnönjaot.

  Perhe- ja perintöoikeus

  Lue lisää →

  Lapsiasiat

  Erotilanteessa vanhemmille tulee ratkaistavaksi lapsen huoltoa, asumista ja tapaamista sekä elatusta koskevat kysymykset. Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan näiden kysymysten ratkaisemisessa.

  Lapsiasiat

  Lue lisää →

  Asunto-osakeyhtiöt

  Asunto-osakeyhtiön hallinnossa tarvitaan yhtiö- ja sopimusoikeuden asiantuntemusta. Apua päätöksenteoksen tueksi taloyhtiöille ja osakkeenomistajille.

  Asunto-osakeyhtiöt

  Lue lisää →

  Rikosasiat

  Avustamme oikeudenkäynneissä rikosten asianomistajia korvausvaatimusten esittämisessä. Hoidamme myös ympäristö-, liikenne-, työturvallisuus- ja talousrikosasioita.

  Rikosasiat

  Lue lisää →

  Oikeudenkäynnit

  Olemme oikeudenkäyntien ammattilaisia. Avustamme asiakkaitamme oikeudenkäynneissä yleisissä tuomioistuimissa, välimiesoikeudessa, hallintotuomioistuimissa ja markkinaoikeudessa.

  Oikeudenkäynnit

  Lue lisää →

  Verotus

  Hoidamme tuloverotukseen, arvonlisäverotukseen ja jäteverotukseen liittyviä valitus- ja oikeudenkäyntiasioita. Myös perintö- ja lahjaverosuunnittelu.

  Verotus

  Lue lisää →