• LAINE NIKKANEN LUUKKO OY
 • Puh. 010 581 440
 • Oikeuspalvelut yksityisille - Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko

  Lakipalvelut yksityisille

  Palvelemme yksityishenkilöitä erityisesti oikeudenkäynteihin sekä sopimus- ja perheoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Suurin osa yksityisasiakkaidemme asioista liittyy perheen lakiasioihin tai kiinteistökauppaan.

  Asunto- ja kiinteistökauppa

  Ota ajoissa yhteys asiantuntijaamme, jos asuntokaupassa ilmenee yllätyksiä. Palvelut myyjille ja ostajille.

  Perhe- ja perintöoikeus

  Toimistomme hoitaa kaikkia perheen ja kuolinpesän lakiasioita, mukaan lukien oikeudenkäynnit ja riidat. Laadimme ammattitaidolla testamentit, avioehtosopimukset, edunvalvontavaltakirjat, lahjakirjat, perukirjat, ositukset ja perinnönjaot.

  Asunto-osakeyhtiöt

  Asunto-osakeyhtiön hallinnossa tarvitaan yhtiö- ja sopimusoikeuden asiantuntemusta. Apua päätöksenteoksen tueksi taloyhtiöille ja osakkeenomistajille.

  Rikosasiat

  Avustamme oikeudenkäynneissä rikosten asianomistajia korvausvaatimusten esittämisessä. Hoidamme myös ympäristö-, liikenne-, työturvallisuus- ja talousrikosasioita.

  Oikeudenkäynnit

  Olemme oikeudenkäyntien ammattilaisia. Avustamme asiakkaitamme oikeudenkäynneissä yleisissä tuomioistuimissa, välimiesoikeudessa, hallintotuomioistuimissa ja markkinaoikeudessa.

  Verotus

  Hoidamme tuloverotukseen, arvonlisäverotukseen ja jäteverotukseen liittyviä valitus- ja oikeudenkäyntiasioita. Myös perintö- ja lahjaverosuunnittelu.