• FI
 • EN
 • LAINE NIKKANEN LUUKKO OY
 • Puh. 010 581 440
 • Lakipalvelut - Asianajotoimisto Laine Nikkanen Luukko

  Neuvonta ja konsultointi

  Toimistomme asiakaskunta koostuu pääosin yrityksistä ja julkisyhteisöistä. Päivittäisessä toiminnassamme avustamme asiakkaitamme yritystoimintaan liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Monipuolinen toimialatuntemuksemme muun muassa rakentamisesta, kiinteistöalasta, teollisuudesta, tukku- ja vähittäiskaupasta, terveys- ja sosiaalipalveluista, logistiikasta sekä ohjelmistopalveluista ja viestinnästä takaavat sen, että asiakkaamme saavat asiantuntevaa, nopeaa ja tehokasta neuvontaa liikkeenjohdollisen päätöksenteon tueksi omalla toimialallaan.

  Ennaltaehkäisevä asianajajan konsultointi on tärkeää sen varmistamiseksi, ettei päätöksenteko johda sopimusoikeudellisesiin riitoihin sopimuskumppaneiden kanssa. Myös työsuhteisiin liittyvien riitaisuuksien välttäminen oikeanlaisella työsuhdepolitiikalla ja henkilöstöhallinnolla on keskeistä osaamisaluettamme.

  Yhteydenotto asianajajaan kannattaa aina, jos eteen tulee vähänkään askarruttava asia. Kysymys voi olla vain lyhyestä puhelinneuvonnasta tai esimerkiksi sopimusten tarkistamisesta. Kartoitamme yhdessä mahdollisen lakipalvelun tarpeen ja räätälöimme tarpeisiinne sopivan palvelupaketin.